Evolve, acum gratis pe Steam

Evolve este un joc multiplayer a cărui structură mereu diferă. Jocul poate fi jucat în 5 jucători: 4 vânători şi un monstru. Acesta a fost dezvoltat de firma Turtle Rock Studios, publicat de 2K Games şi distribuit de Take-Two Interactive. Acum că acesta a intrat în „Stage 2”, poate fi jucat gratis după ce îl descărcaţi de pe Steam. Evolve funcţionează pe motorul grafic CryEngine şi merge pe Microsoft Windows, PlayStation 4 şi Xbox One.

Povestea jocului este la fel de interesantă şi complexă pe cât este şi gameplay-ul, întâmplarea fiind stabilită într-un viitor fictiv în care oamenii au descoperit diferite metode de a supravieţui şi pe alte planete în afară de Pământ.

Totul merge bine până la aterizarea pe planeta Shear, aflată într-un spaţiu îndepărtat. Aici încep a-şi construi colonii şi fabrici industriale. Mai încolo oamenii încep a se întâlni cu defensiva extraterestră cunoscută sub denumirea de „Monştri„. Aceştia evolueaza prin atacarea şi devorarea faunei in trei stagii.

Evolve 1

În timp ce monstrii distrug coloniile pământene, un fost îmblânzitor de pe Pământ numit William Cabot este scos din pensie pentru a se descurca cu pericolul adus şi pentru a evacua restul de supravieţuitori. Acesta adună o echipă de vânători pentru a elimina monştrii şi pentru a salva ce a mai rămas din colonii.

Evolve 2

Jocul prezintă în total 20 de caractere diferite împărţite în patru clase:
1. Assault, care are rolul de a provoca daune imense monstrului;
2. Trapper, de obicei cel care îşi foloseşte echipamentul pentru a urmări monstrul, dar şi de a îl încetini;
3. Support, exact ca şi numele său, are rolul de a-şi sprijini coechipierii oferindu-le armură şi din când în când folosindu-şi abilitatea de a-i face invizibili pentru o perioadă scurtă de timp;
4. Medic, al cărui principal obiectiv este de a-şi vindeca echipa şi de a-i ţine în viaţă în timp ce ei se luptă.

Evolve, acum gratis pe Steam publicat: 2016-07-15T15:45:52+03:00, actualizat: 2017-01-03T08:50:16+03:00 by Despre-Jocuri.info