For Honor

For Honor este un joc de tip hack and slash, dezvoltat şi publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 şi Xbox One. Jocul oferă jucătorilor posibilitatea de a lua rolurile soldaţilor şi luptătorilor preistorici de mai multe forme precum cavaleri, samurai, vikingi, stabiliţi într-o atmosferă medievală, totul controlat dintr-o perspectivă third-person.

Anunţat în 2015 la Electronic Entertainment Expo 2015, jocul a fost dezvoltat principal în studioul Ubisoft din Montreal şi scos pe piaţă global pe data de 14 Februarie 2017. Recenziile date jocului au fost foarte pozitive, cu majoritatea criticismului îndreptat către multiplayer matchmaking şi nişte erori tehnice provocate de acesta.

Multiplayerul, similar campaniei single-player, include minioni AI, puteri şi sistemul “Arta Războiului”. O altă caracteristică a jocului care îl face aşa de real este friendly fire. Un aspect important al multiplayerului este faptul că poţi să îţi customizezi caracterul, de exemplu, armura purtată poate fi schimbată. În total sunt 5 moduri disponibile:

For_Honor_1

– Dominion: În care 4 playeri se bat cu o echipă de alţi patru, obiectivul fiind cucerirea unor puncte de control.

– Brawl: Un meci de joc în care 2 jucători se luptă contra altor 2. Pentru a câştiga, una dintre echipe trebuie exterminată.

– Duel: Este modul în care se joacă 1v1 şi obiectivul este acela de a rămâne ultimul în picioare.

– Skirmish: Este la fel ca şi Dominion doar că jucătorii primesc puncte din uciderea altor inamici din echipa adversă. Câştigă echipă cu cele mai multe puncte.

– Elimination: Ultimul mod în care obiectivul este de a elimina complet echipa adversă. Tot între 8 playeri se joacă, iar echipa care mai are luptători în viaţă câştigă automat.

For_Honor_2

Un alt aspect care trebuie luat în considerare este “Războiul breslelor”, care constă în nişte puncte speciale numite War Assets, bazate pe performanţa jucătorului. Cu acestea poţi apăra sau ataca un teritoriu aliat sau inamic. Bătălia este câştigată de echipa care a pus la bătaie cele mai multe War Assets. Jucătorii care şi-au ajutat echipa cel mai mult primesc la finalul sezonului, armură şi arme de grad ridicat. Tot la finalul sezonului, mapa se resetează, povestea ţinând cont de întâmplările petrecute.

For Honor publicat: 2017-04-20T14:56:56+03:00, actualizat: 2017-04-20T14:56:56+03:00 by Despre-Jocuri.info