Zalman ZM-HPS300, căşti ideale pentru gaming

Ah… Căştile de gaming! Să fiu sincer cu voi, această achiziţie a fost una dintre plăcerile mele, pe lângă cumpărarea unui mouse, tastatură sau a vreunui joc de mult dorit. Desigur, găsirea unor căşti potrivite este cel mai greu lucru de efectuat deoarece cele mai bune sunt în acelaşi timp şi cele mai scumpe dar, trecând însă cu vederea că punctul forte al oricărui jucător profesionist fie de CS:GO, fie de Dota 2, de LoL sau de orice alt joc trebuie să fie sunetul, putem face şi unele excepţii. Iată o pereche de caşti care sunt şi ieftine şi în acelaşi timp oferă şi sunet de calitate, cu un bass destul de impresionant.

Căstile sunt perechea de urechi virtuale din jocuri care ne ajută să ne dăm seama dacă cineva este în spatele nostru sau dacă cumva este chiar în faţa noastră. Din cauza acestui motiv noi trebuie să fim echipaţi cu cea mai bună pereche de „urechi” pe care o putem găsi.

Gândiţi-vă astfel, vă duceţi la război surzi, cam cât timp credeţi că veţi rezista? Vă pot răspunde la întrebare cu un simplu răspuns „Nu foarte mult, cedând din cauza stresului neauzirii inamicului, astfel neidentificându-i poziţia sau pur şi simplu fiind răpus de duşmanul care probabil că s-a furişat în spatele vostru iar voi nu l-aţi putut auzi”.

casti_zalman

Această cască, deşi are un preţ mic de doar 40-60 de lei, are frecvenţe bune între 20 – 20000 Hz şi diametrul mare al difuzoarelor de 50 mm. Căştile vă izolează foarte bine fonic. Astfel aveţi avantajul că atenţia voastră va putea fi distribuită mai puternic jocului, însă poate fi şi un mic dezavantaj deoarece trebuie să îţi dai jos căştile de pe urechi pentru a putea auzi şi alte lucruri în afară de joc. Căştile sunt puternice şi trebuie să ai grijă să nu dai sunetul la maxim deoarece îţi poate afecta urechile. Cel mai este să le utilizăm la sunet mic şi mediu, sau volum mare dar pe o scurtă durată de timp. Banda căştii este ajustabilă şi confortabilă, perfectă atunci când te pregăteşti pentru un maraton de gaming sau când vrei să asculţi muzică ore în şir.

În concluzie, recomand această cască oricui vrea din nou ceva convenabil ca preţ, cu o calitate extraordinară a sunetului şi cu o bandă perfect confortabilă pentru ore în şir de gaming.

Zalman ZM-HPS300, căşti ideale pentru gaming publicat: 2016-04-04T20:35:20+03:00, actualizat: 2017-01-22T22:23:16+02:00 by Despre-Jocuri.info