Battlefield 1, cel mai bun joc de acţiune

Battlefield 1 este al cincisprezecelea joc din seria Battlefield lansat după Battlefield Hardline și Battlefield 4. Acesta a fost dezvoltat de EA DICE şi publicat de Electronics Arts. Battlefield 1 este și primul joc de reintrare din franciza Battlefield după Battlefield 4 şi primul joc World War 1 publicat de EA de la lansarea jocului Wings of Glory din 1994.

Jocul a fost lansat pe data de 21 Octombrie 2016 pe Microsoft Windows, Playstation 4 şi Xbox One în toată lumea. Acesta a primit în 2016 premiul pentru cel mai bun joc de acţiune. Open beta-ul a fost făcut public pe data de 31 August 2016 şi închis pe data de 8 Septembrie 2016.

Similar predecesorilor din franciză, gameplay-ul se bazează pe lucrul în echipă. Acţiunea jocului este plasată în timpul Primului Război Mondial şi se bazează pe evenimente istorice.

Battlefield 1 (1)

Jucătorii se pot folosi de arme din Primul Război Mondial, incluzând arme automate şi semi-automate cu închizător cilindric rotativ, lansatoare de foc şi iperită, artilerii etc.

Armele albe au fost reconcepute, astfel introducându-se în joc lopata, paloşul şi bâta medievală.

Aceştia se pot folosi şi de vehicule precum tancuri grele şi uşoare, camioane blindate, avioane biplane, nave de luptă, zepeline, inclusiv cai ce pot fi călăriţi.

Battlefield 1 (2)

Multiplayer-ul poate să suporte până la 64 de playeri şi funcţionează după un sistem squad care lasă jucătorii să iasă sau să intre pe acelaşi server în acelaşi timp.

Modul de joc Campaign este îmbunătăţit printr-un mediu deschis. Conform spuselor lui Berlin, designer-ul jocului, jucându-te fără a intra într-un squad va face gameplay-ul mult mai plictisitor.

Hărţile sunt bazate pe locaţii din toată lumea, incluzând Arabia, Frontul de vest şi Munţii Alpi.

În Battlefield 1, soldaţii pot fi încadraţi în 8 clase: Assault, Medic, Support, Scout, Tanker, Pilot, Cavalry şi Elite Class (această clasă poate fi aleasă prin colectarea unui bonus). Clasa Elite se împarte şi ea în alte 3 subclase: Sentry, Tank Hunter şi Flame Trooper.Battlefield 1, cel mai bun joc de acţiune publicat: 2020-04-04T17:27:44+03:00, actualizat: 2022-01-07T15:18:57+02:00 by Despre-Jocuri.info