Counter-Strike: Global Offensive – Cum să elimini AWP-iştii din baza T prin double doors

Aţi observat că în baza teroriştilor mai mereu există un player care pândeşte cu AWP şi omoară cu mare uşurinţă membri din echipa voastră? Aţi vrea să îi plătiţi imediat cu aceeaşi monedă dar nu ştiţi cum! Acest tutorial conţine exact răspunsul pe care îl căutaţi şi partea cea mai distractivă este că AWP-istul nu va şti de unde a fost lovit, ba mai mult, chiar prietenii voştri vă vor invidia pentru talentul ieşit din comun. Pentru uşurinţa explicării în tutorial am folosit boţi ca ţinte.

Poziţia AWP-iştilor

Mai întâi să vorbim despre poziţiile în care ar putea sta un player în baza T (T Spawn). De obicei sunt 3 poziţii fundamentale:

Poziţia 1: Teroristul stă aproape lipit de peretele din dreapta;

Pozitia-1

Poziţia 2: Teroristul stă în centrul bazei;

Pozitia-2

Poziţia 3: Teroristul stă aproape lipit de peretele din stânga.

Pozitia-3

Tehnica de eliminare a AWP-iştilor

Acum că am stabilit poziţiile uzuale, trebuie să hotărâm cum să-i omorâm şi cum putem să o facem într-un fel cât mai interesant!

Pentru poziţiile 1 şi 2 este foarte simplu, în ambele cazuri procedăm la fel. Mai întâi ieşim din baza CT (CT Spawn) pe partea dreaptă spre B, dar nu mergem până la capăt ci ne oprim la intersecţia baricadei cu peretele bazei. Ajunşi acolo, vom plasa ţinta pe poarta din stânga, pe al doilea rând de dreptunghiuri. Alegeţi al doilea dreptunghi de la stânga la dreapta, apoi vă plasaţi ţinta pe mijlocul laturii de sus, exact cum am făcut eu în poza de mai jos. Pentru ajutor am împărţit dreptunghiul în 2 părţi aproximativ egale.

Mod-Eliminare-1

Pentru poziţia 2 a AWP-istului, stând în acelaşi colţ lângă bază plasăm ţinta pe poarta din stânga, pe al doilea rând de cuie, un pic mai la dreapta de al doilea cui de la stânga la dreapta.

Mod-Eliminare-2

Pentru ultima poziţie, trebuie să mergeţi până la maşina militară şi să vă plasaţi ţinta între cele două uşi ale vehiculului. Din acea poziţie vă întoarceţi cu faţa către poarta din dreapta, ţintiţi pe primul rând de dreptunghiuri incomplete, apoi plasaţi ţinta în interiorul primului triunghi, iar glonţul care va ieşi pe ţeavă va răni sau chiar omorî inamicul.

Mod-Eliminare-3

Un sfat folositor când încercaţi aceste trick-uri este acela că, atunci când trageţi trebuie să plasaţi ţinta mai jos sau mai sus pentru a-l nimeri chiar dacă stă pe control.

În concluzie, aceste trucuri se folosesc atunci când vreţi să scăpaţi de un inamic sau chiar doi pe la începutul rundelor. Distracţie plăcută şi baftă la noile fraguri inteligente!Counter-Strike: Global Offensive – Cum să elimini AWP-iştii din baza T prin double doors publicat: 2019-05-20T07:00:19+03:00, actualizat: 2019-05-20T08:48:16+03:00 by Despre-Jocuri.info