Middle-Earth: Shadow of War

Dacă vă plac jocurile gen Skyrim şi Diablo, atunci următorul joc din seria Middle-Earth, numit Shadow of War, o să vă fascineze la maxim deoarece se bazează pe evenimentele legendariumului lui J.R.R. Tolkien (renumitul scriitor al cărţilor Lord of the Rings şi The Hobbit).

Shadow of War este tipul jocului de acţiune, role-playing şi aventură, în care la fel ca şi predecesorul său, îl urmăreşte pe vânătorul Talion şi sufletul lordului elfilor Celebrimor (ce împarte corpul lui Talion) care forjează un nou inel al puterii, folosit pentru a acumula o armată cu ajutorul căreia să lupte împotriva lui Sauron.

Jocul se bazează pe sistemul Nemesis, introdus şi în Shadow of Mordor, oferindu-i lui Talion abilitatea de a-şi face urmaşi din orice rasă din Middle-Earth, incluzând Urukii şi Ologii, şi planificând strategii complexe folosite la completarea misiunilor.

Middle-Earth: Shadow of War (1)

Jocul a fost dezvoltat de Monolith Productions şi publicat de Warner Bros Interactive Entertainment. Acesta a fost lansat pentru Microsoft Windows, Playstation 4 şi Xbox One pe 10 Octombrie 2017.

Există şi o versiune pentru telefoanele Android şi IOS în care Shadow of War este de tip real-time strategy şi role-playing văzut dintr-o perspectivă de sus, unde playerii pot recruta nu numai caracterele de pe versiune de pe PC, ci şi din predecesorul Shadow of Mordor, plus cele din Trilogia filmului Lord of the Rings, folosite în înfruntarea împotriva forţelor lui Sauron sub forma unor bătălii la scară mică.

Middle-Earth: Shadow of War (2)

Marea adiţie la gameplay-ul jocului, în afară de campania nouă, constă în modificările aduse la sistemul Nemesis, cea mai imporatantă fiind aceea că poţi să îţi faci o armată de urmaşi şi să invadezi diferite fortăreţe ale răului, astfel ajungând să îţi faci armata din ce în ce mai puternică şi mai numeroasă.

Există şi un mod multiplayer numit Social Conquest mode, în care jucătorii au posibilitatea de a se invada unii pe alţii. Acest mod de joc are două setări: friendly şi ranked. Friendly oferă posibilitatea de a invada fără riscul de a pierde trupe, în timp ce rank adaugă riscul de a-ţi pierde unele trupe permanent.

În concluzie, Middle-Earth: Shadow of War merită încercat pentru modul prin care oferă o nouă perspectivă asupra jocurilor RPG, strategie şi acţiune, astfel realizând un echilibru între strategia nevoită pentru a invada şi skill-urile personale atunci când joci.Middle-Earth: Shadow of War publicat: 2023-01-27T10:48:25+02:00, actualizat: 2023-01-27T11:09:23+02:00 by Despre-Jocuri.info