Mafia 3, cea mai uşoară metodă de a-ţi face o mafie!

Jocul Mafia 3

Mafia 3 este un joc video de acţiune-aventură tip third-person şi al treilea titlu din fraciza Mafia. Acesta este dezvoltat de Hangar 13 şi publicat de 2K Games şi rulează pe Microsoft Windows, OS X, Playstation 4 şi Xbox One.

Jocul a fost lansat pe data de 7 octombrie 2016.

Mafia 3 poate fi achiziţionat de pe site-ul original sau de pe Steam, unde cu puţin noroc îl puteţi găsi la reducere.

Acţiunea jocului

Acţiunea jocului se petrece în anul 1968, în oraşul New Bordeaux, o versiune reproiectată a oraşului New Orleans.

Protagonistul jocului este Lincoln Clay, un veteran de război rămas orfan care doreşte să formeze o nouă organizaţie criminală pentru a lupta împotriva mafiei italiene. 

În Mafia 3 harta este mult mai amplă, aceasta împărţindu-se în 10 districte: Bayou Fantom, Delray Hollow, Barclay Mills, Frisco Fields, Pointe Verdun, Tickfaw Harbour, Southdowns, River Row, Downtown şi French Ward.

Mafia 3 (1)

Mafia 3 – Moduri de joc

Misiunile pot fi terminate în moduri diferite cum ar fi:

Metoda stealth în care jucătorii parcurg misiunea fără a fi detectaţi şi fără a provoca prea multe daune colaterale;

Metoda loud în care jucătorii se folosesc de armele date de joc (puşca şi revolverul) pentru a ucide câţi mai mulţi inamici.

Mafia 3 (2)

Obiective

După ce inamicul este învins, acesta poate fi interogat de jucător pentru a afla diferite informaţii despre obiectivul principal.

Ca obiectiv secundar, jucătorul poate ataca şi cuceri locaţiile conduse de mafia italiană, lăsând mai apoi un locotenent să conducă în locul său.

Atmosfera de epocă

Specificul anului 1968 este puternic evidenţiat de maşinile de epocă şi melodiile din aceea vreme, care dau un caracter deosebit acestui joc.Mafia 3, cea mai uşoară metodă de a-ţi face o mafie! publicat: 2022-04-14T06:41:30+03:00, actualizat: 2022-04-14T08:20:48+03:00 by Despre-Jocuri.info