Jocul For Honor

Despre jocul For Honor

For Honor este un joc de tip hack and slash, dezvoltat şi publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 şi Xbox One.

Jocul oferă jucătorilor posibilitatea de a lua rolurile soldaţilor şi luptătorilor preistorici de mai multe forme precum cavaleri, samurai, vikingi, stabiliţi într-o atmosferă medievală, totul controlat dintr-o perspectivă third-person.

Lansare

Anunţat în 2015 la Electronic Entertainment Expo 2015, jocul a fost dezvoltat principal în studioul Ubisoft din Montreal şi scos pe piaţă global pe data de 14 Februarie 2017.

Recenziile date jocului au fost foarte pozitive, cu majoritatea criticismului îndreptat către multiplayer matchmaking şi nişte erori tehnice provocate de acesta.

Caracteristici

Multiplayerul, similar campaniei single-player, include minioni AI, puteri şi sistemul Arta Războiului. O altă caracteristică a jocului care îl face aşa de real este friendly fire.

Un aspect important al multiplayerului este faptul că poţi să îţi customizezi caracterul, de exemplu, armura purtată poate fi schimbată.

Jocul For Honor (1)

For Honor – Moduri de joc

În total sunt 5 moduri disponibile:

1. Modul Dominion: O echipă de 4 jucători se bate cu o altă echipă de 4 jucători. Obiectivul este cucerirea unor puncte de control.

2. Modul Brawl: Un meci de joc are loc între 2 jucători ce se luptă contra altor 2 jucători. Pentru a câştiga, una dintre echipe trebuie exterminată.

3. Modul Duel: Este modul în care se joacă 1 versus 1 şi obiectivul este acela de a rămâne ultimul în picioare.

4. Modul Skirmish: Este la fel ca şi Dominion doar că jucătorii primesc puncte din uciderea altor inamici din echipa adversă. Câştigă echipa cu cele mai multe puncte.

5. Modul Elimination: În acest ultim mod, obiectivul este de a elimina complet echipa adversă. Tot între 8 playeri se joacă, iar echipa care mai are luptători în viaţă câştigă automat.

Jocul For Honor (2)

Bine de ştiut în jocul For Honor

Un aspect care trebuie luat în considerare este Războiul breslelor, care constă în nişte puncte speciale numite War Assets, bazate pe performanţa jucătorului.

Cu acestea poţi apăra sau ataca un teritoriu aliat sau inamic.

Bătălia este câştigată de echipa care a pus la bătaie cele mai multe War Assets.

Jucătorii care şi-au ajutat echipa cel mai mult, la finalul sezonului primesc armură şi arme de grad ridicat.

Tot la finalul sezonului, mapa se resetează, povestea ţinând cont de întâmplările petrecute.Jocul For Honor publicat: 2022-06-07T16:56:56+03:00, actualizat: 2022-06-07T17:11:52+03:00 by Despre-Jocuri.info