Detroit: Become Human – Orice alegere contează

Detroit: Become Human este un joc de aventură dezvoltat de Quantic Dream şi publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4, scos pe piaţa globală pe data de 25 Mai 2018.

Subiectul poveştii se învârte în jurul a trei androizi: Kara, care scapă de la stăpânul ei pentru a-şi explora noua sensibilitate pentru o fetiţă; Conor, al cărui rol este de a vâna androizii care îşi neglizează scopul şi Markus, care îşi dedică întreaga viaţă pentru a scoate alţi androizi de sub sclavie.

Jocul este jucat din perspectiva third-person şi are multiple personaje care just playable, în acelaşi timp care pot muri fără ca jocul să se oprească, aşadar nu există un ecran „Game Over” după moartea protagonistului.

În urma evenimentelor rapide şi a unor alegeri de dialog, cursul jocului se va împărţi în mai multe căi, comparând finalul jocului cu una din crengile unui copac.

Detroit: Become Human - Orice alegere contează

Obţinând indicii şi analizând ambientalul cu viziunea lui augmentată, Conor poate reconstrui şi chiar revedea unele scenarii, astfel şansa de reuşită în cazul unei acţiuni creşte considerabil. Markus are puterea de a oferi androizilor gândire liberă şi de a calcula urmările actelor.

Jocul a fost bombardat cu recenzii favorabile de la critici, aceştia lăudând setările, detaliile vizuale, momentele semnificative din poveste, caracterele şi actorii vocali dar mai ales impactul pe care orice alegere îl are asupra jocului. Au fost însă şi puncte puternic criticate, precum controalele şi unele aspecte importante ale personajelor şi plotului poveştii.

Jocul a avut aşa un succes încât a fost vândut în peste un milion de copii de la lansare.Detroit: Become Human – Orice alegere contează publicat: 2019-01-19T10:31:40+02:00, actualizat: 2019-01-19T10:34:48+02:00 by Despre-Jocuri.info