Detroit: Become Human – Orice alegere contează

Detroit: Become Human este un joc de aventură dezvoltat de Quantic Dream şi publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4.

Jocul a fost scos pe piaţa globală pe data de 25 Mai 2018.Subiectul poveştii se învârte în jurul a trei androizi:

a) Kara, care scapă de la stăpânul ei pentru a-şi explora noua sensibilitate pentru o fetiţă;

b) Conor, al cărui rol este de a vâna androizii care îşi neglizează scopul;

c) Markus, care îşi dedică întreaga viaţă pentru a scoate alţi androizi de sub sclavie.


Jocul este jucat din perspectiva third-person şi are multiple personaje în acelaşi timp care pot muri fără ca jocul să se oprească.

Aşadar, nu există un ecran Game Over după moartea protagonistului.În urma evenimentelor rapide şi a unor alegeri de dialog, cursul jocului se va împărţi în mai multe căi, comparând finalul jocului cu una din crengile unui copac.


Obţinând indicii şi analizând ambientalul cu viziunea lui augmentată, Conor poate reconstrui şi chiar revedea unele scenarii, astfel şansa de reuşită în cazul unei acţiuni creşte considerabil.

Markus are puterea de a oferi androizilor gândire liberă şi de a calcula urmările actelor.Jocul Detroit: Become Human a fost bombardat cu recenzii favorabile de la critici, aceştia lăudând:

a) setările;

b) detaliile vizuale;

c) momentele semnificative din poveste;

d) caracterele şi actorii vocali;

e) impactul pe care orice alegere îl are asupra jocului.


Au fost însă şi puncte puternic criticate, precum controalele şi unele aspecte importante ale personajelor şi plotului poveştii.


Jocul Detroit: Become Human a avut aşa un succes încât a fost vândut în peste un milion de copii de la lansare.Jocul Detroit: Become HumanPoster

Detroit: Become Human - Orice alegere contează
Detroit: Become Human – Orice alegere contează publicat: 2024-07-12T09:31:40+03:00, actualizat: 2024-07-12T10:13:54+03:00 by Despre-Jocuri.info