Half-Life, debutul companiei Valve

Half-Life 1, câştigătorul a peste 50 de premii “Jocul Anului”, supranumit şi “cel mai bun joc pe calculator al tuturor timpurilor”, apare într-o primă versiune la E3 şi într-o revistă care descrie povestea acestuia.

În primul rând, Half Life 1 este un joc first-person shooter cu temă ştiinţifico-fantastică. Acesta foloseşte o versiune puternic modificată a motorului grafic folosit în Quake, sub numele de GoldSrc.

Acesta a fost produs în anul 1997 şi distribuit digital de Valve Software, versiunea fizică fiind realizată de către Sierra Entertainment.

Coperta-Half-Life-1

În anul 1996, CUC Internaţional, un colos internațional cu peste 60 de milioane de clienți în întreaga lume, din dorința de a se extinde în domeniul entertainment-ului, s-a oferit să cumpere Sierra Entertainment cu suma de 1,5 miliarde de dolari, cu 90% mai mult decât valoarea la care Sierra fusese estimată.

Logo-Valve

Două obiective majore pe care le are player-ul în acest joc este: lupta cu inamicul şi rezolvarea problemelor. Un alt lucru interesant despre acest joc este că la 3 ani după lansarea sa pe Microsoft Windows, apare şi o versiune pentru PS2 care vine cu un mod coop şi cu diferite coduri pe care le poţi debloca ori în timpul jocului, ori căutând pe net (acestea se aplicau şi în single player dar şi în coop).

Coperta-Half-Life-1-PS2

Cerinţele pentru a juca acest joc sunt în momentul de faţă de tot râsul dar, pe vremuri, acestea erau foarte pretenţioase şi nu toată lumea putea să îl joace. Într-un sfârşit aş vrea să spun că Half-Life este unul dintre cele mai bune jocuri realizate de Valve pe vremea aceea şi că este un joc cu adevărat bestial deoarece ai tot ce îţi trebuie într-un joc: o diversitate de arme, inamici, prieteni şi o poveste.

Half-Life, debutul companiei Valve publicat: 2018-03-27T20:17:26+03:00, actualizat: 2018-03-27T21:23:45+03:00 by Despre-Jocuri.info