Pokemon Go, jocul care a impresionat întreaga lume

Cu toţii ştim ce este Pokemon Go, fie că am aflat de la vreun prieten, de la vreo rudă sau poate chiar din proprie iniţiativă, dar dacă totuşi nu ştiţi despre el, atunci aţi venit la locul potrivit. Pokemon Go este unul dintre cele mai populare jocuri pe telefon, iar unul dintre motivele pentru care a devenit atât de popular este că în doar trei zile acesta a atras mai mulţi oameni decât Twitter şi a ajuns în vârful topurilor din App Store şi Google Play.

Acesta fost dezvoltat de Niantic, Inc., publicat de The Pokemon Company şi scos pe piaţă în data de 6 iulie 2016. Jocul poate fi jucat numai pe telefon, acesta fiind de tip free-to-play şi are ca scop augmentarea realităţii. Detaliul care face jocul să fie special este modul de joc bazat pe efectuarea mişcărilor fizice. Astfel, mergând pe stradă putem găsi aceste animale fantastice numite pokemoni.

Jocul poate fi jucat chiar şi în timp ce conducem o maşină, mergem pe bicicletă etc. Singura problemă este să nu uităm să mai ridicăm ochii din telefon…

Pokemon Go 2

Pokemonii sunt creaturi virtuale care sunt inspirate din animale şi plante din lumea reală. Pokemon Go le permite jucătorilor să captureze, să se lupte şi să antreneze pokemonii. Desigur, fiecare joc are magia sa, iar magia acestui joc constă în funcţionarea sa prin intermediul gps-ului şi a camerei încorporate în telefon. Un efect al popularitaţii jocului constă în depăşirea recordului stabilit de Candy Crush Saga (ce numără 20 de milioane de utilizatori activi zilnici).

Motorul grafic pe care funcţionează jocul este Unity. În viitor este planificat un dizpozitiv opţional care va merge pe bluetooth şi se va numi Pokemon Go Plus. Acesta va alerta jucătorii atunci când un pokemon este în apropiere.

Pokemon Go 1

În momentul de faţă, Pokemon Go are două moduri de joc: singleplayer şi multiplayer. Pokemon Go este disponibil pentru platformele iOS şi Android şi poate fi descărcat de aici: App Store sau Google Play.

Pokemon Go, jocul care a impresionat întreaga lume publicat: 2016-08-03T12:35:32+03:00, actualizat: 2017-01-22T22:22:30+02:00 by Despre-Jocuri.info