Fallout 4, unul dintre masivele open world-uri

Fallout 4 este un joc de acțiune openworld, tip roleplay creat de Bethesda Game Studios şi publicat de Bethesda Softworks. Acesta este al cincilea titlu din seria Fallout. Jocul a fost lansat la nivel mondial pe 10 noiembrie 2015 pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One.

Actiunea din Fallout 4 se desfăşoară într-un Boston post-apocaliptic, în anul 2287, la 210 ani după un război nuclear devastator, în care personajul jucătorului iese dintr-un buncăr subteran (vault).

Gameplay-ul este similar cu Fallout 3: jucătorul completează diverse quest-uri și dobândește puncte de experiență pentru a-şi evolua caracterul. Jocul are disponibile perspectivele first şi third person, iar jucătorii pot explora openworld-ul în orice fel şi-şi pot modifica povestea cum vor ei.

Fallout-4-coperta

Fallout 4 a fost zvonit de mai multe ori înainte de a fi anunţat jocul propriu-zis. Jocul a fost anunțat în data de 3 iunie 2015, iar primele imagini de gameplay au fost prezentate în conferința Bethesda, la Electronic Entertainment Expo (E3) 2015.

Fallout4-E3

Jocul prezintă full acting la vocea protagonistului, ceva nou pentru seria Fallout. Fallout 4 a primit recenzii pozitive din partea criticilor, cu multe laude despre openworld, libertatea jucătorului, valoarea totală a conținutului, povestea, sistemul de crafting, personajele și coloana sonoră. Grafica a primit un răspuns mixt iar prezența problemelor tehnice a fost criticată de jucători.

Un alt aspect interesant al jocului este companionul care te ajută atacând, aducând lucruri, verificând diferite locaţii, sau pur şi simplu te înveseleşte. Jucătorii au capacitatea de a construi sau dărâma clădiri și obiecte, pe care le pot reutiliza pentru a construi o aşezare, atrăgând astfel și alte personaje pentru a forma chiar un oraş al său.


Fallout 4, unul dintre masivele open world-uri publicat: 2018-04-12T16:05:38+03:00, actualizat: 2018-04-12T18:24:42+03:00 by Despre-Jocuri.info