Dead Island 2, măcelul continuă în Los Angeles

Dead Island 2 este viitorul joc din seria Dead Island. Acesta funcţionează pe noul motor grafic Unreal Engine 4 şi este dezvoltat de Deep Silver, firma care a făcut şi Dead Island, Dead Island: Riptide, Escape Dead Island şi unul dintre cele mai bune jocuri cu zombi ale anului 2015, Dying Light.

Dead Island 2 este un joc video de acţiune, roleplay şi groază, subiectul fiind situat la câteva luni de la evenimentele din Dead Island şi Escape Dead Island. Acest joc este continuarea jocului Dead Island din 2011 şi este al treila joc major din seria cu acelaşi nume.

Acesta va apărea pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 şi Xbox One. Acţiunea jocului Dead Island 2, spre deosebire de predecesorii lui în care povestea a avut loc pe diferite insule, va avea loc în California şi mai exact în Los Angeles şi San Francisco.

Dead-Island-2

În Dead Island 2 sistemul de luptă este foarte diferit, acum putând termina inamicii cu o mişcare de final foarte brutală, dar în acelaşi timp foarte eficientă. Dead Island 2 include o serie de caracteristici de la predecesorii săi, cum ar fi: sistemul de Rage care oferă jucătorului un impuls temporar şi sistemul de crafting folosit pentru a creea iteme ce vor fi folosite de către jucător în joc (medikit-uri sau muniţie).

Un alt lucru foarte important este faptul că acum jocul are un openworld mai extins decât cel din jocurile anterioare, permiţând jucătorilor să caute, să intre şi să jefuiască orice, de la case normale până la magazine de arme, de medicamente, de electronice etc.

Jocul se apropie din ce în ce mai mult de realitate, de exemplu remarcăm că tragerea într-un rezervor de propan nu realizează o simplă explozie, ci mai intâi o pierdere de presiune urmată abia apoi de detonare. Dead Island 2 este prevăzut cu modurile singleplayer şi multiplayer.Dead Island 2, măcelul continuă în Los Angeles publicat: 2018-10-06T07:52:07+03:00, actualizat: 2018-10-06T08:23:08+03:00 by Despre-Jocuri.info