Unreal, un shooter mai interesant în felul său

1. Despre jocul Unreal

Unreal este un joc video shooter first-person dezvoltat de Epic MegaGames și Digital Extremes şi publicat de GT Interactive în mai 1998.

Jocul a fost în lucru mai mult de trei ani, în atelierul fondatorului Tim Sweeney.

Măiestria jocului a fost dovedită de gameplay-ul original și de motorul grafic, care astăzi poartă numele jocului.2. De la Unreal la Unreal Gold

De la lansarea jocului Unreal, franciza a avut un sequel și două serii diferite.

Un pachet bonus oficial numit Fusion Map Pack, lansat de Epic, poate fi descărcat şi jucat gratis.

În anul 1999 a fost lansat un expansion pack pentru Unreal numit Return to Na Pali.

Acesta a adăugat noi misiuni, ca o contiunare la campania single-player a jocului.

Puţin timp mai încolo, Unreal și Return to Na Pali sunt puse împreună într-un pachet cu numele Unreal Gold.Pachetul Unreal Gold

Pachetul Unreal Gold


3. Povestea jocului Unreal

Personajul principal al jocului este Prizonierul 849, care se află la bordul navei spațiale Vortex Rikers.

În timpul transportului către o închisoare din spaţiu, nava se prăbuseşte pe o planetă neexplorată, înainte de a ajunge la destinație.

Nava prăbuşită se află pe marginea unui canion de pe planeta Na Pali, casa rasei de extratereştri Nali, o rasă tribală primitivă de umanoizi care au patru mâini.Rasa Nali, împreună cu planeta, a fost cucerită de către Skaarj, o altă rasă de umanoizi reptilieni brutală, însă avansată din punct de vedere tehnologic.

Trupele Skaarj ajung la bordul navei Rikers Vortex şi reuşesc să ucidă ultimii supraviețuitori rămaşi, cu excepția Prizonierului 849, care reușește să găsească o armă și să scape de pe navă.


Planeta Na Pali este bogată în Tarydium, un mineral care se găsește sub formă de cristale de culoare albastru deschis şi care posedă o energie ridicată, acesta fiind motivul pentru care rasa Skaarj a invadat planeta.

Nava se prăbuşeşte lângă una dintre multele mine de Tarydium pe care rasa Skaarj le-a construit.

De aici începe aventura Prizonierului 849…Scenă din jocul Unreal

Scenă din jocul Unreal
Unreal, un shooter mai interesant în felul său publicat: 2024-06-20T09:05:54+03:00, actualizat: 2024-06-20T10:52:37+03:00 by Despre-Jocuri.info