Zuma’s Revenge, un joc pentru toată familia

Pornind de la jocurile tip tile-matching puzzle precum cele de tip Candy Crush, mi-am adus aminte de un alt joc al copilăriei pe care obişnuiam să îl joc cu toţi membrii familiei. Acesta este numit Zuma’s Revenge şi a fost dezvoltat şi publicat de PopCap Games, devenind rapid unul dintre cele mai reuşite jocuri cu bile.

Zuma’s Revenge! a fost lansat pentru Microsoft Windows în data de 15 Septembrie 2009, ca o continuare a jocului Zuma, iar mai târziu a fost portat şi pe Windows Phone. Jocul este special printr-o grafică nouă high-definition, nivele şi puteri noi şi multe alte caracteristici dintre care se remarcă bătăliile de tip boss battle.

Ca şi în primul joc, obiectivul principal este acela de a sparge valurile de bile prin potrivirea acestora în grupuri de aceeaşi culoare. Când trei sau mai multe bile sunt potrivite, acestea dispar de pe ecran. Dacă acestea îşi urmează drumul până la sfârşit, adică până la craniu, jucătorul îşi pierde o viaţă. Jocul se termină când sunt epuizate toate vieţile.

Zuma's Revenge (1)

Jucătorul controlează o broască ce ţinteşte exact unde este pus mouse-ul şi lansează bile la apăsarea butonului stâng. Zuma’s Revenge are 4 moduri de joc.

Primul mod este „Adventure„, în care jucătorul avansează prin diferite zone dintr-o insulă polineziană condusă de zeul Zhaka Mu. La fiecare cinci nivele, jucătorul este premiat cu un checkpoint în care player-ul se poate reîntoarce dacă şi-a pierdut toate vieţile. La sfârşitul fiecărei zone, va fi întâlnit câte un zeu Tiki, iar pentru a ajunge la următoarea zonă acesta trebuie învins.

Zuma's Revenge (2)

După terminarea modului „Adventure”, 2 moduri noi vor fi deblocate: „Heroic Frog” şi „Iron Frog„. Diferenţa dintre cele trei moduri este că dificultatea creşte.

Ultimul mod este „Challenge”. În acesta, jucătorul are la dispoziţie trei minute pentru a obţine un scor cât mai mare. El trebuie să folosească diferite puteri pentru a lungi timpul dar şi pentru a primi boost-uri de puncte.

În concluzie, jocurile de tip puzzle sunt distractive şi recomandate mai ales atunci când vrei să îţi petreci timpul liber, relaxându-te şi distrându-te. Alte jocuri cu bile pot fi găsite şi pe site-uri online unde toate jocurile pot fi jucate direct din browser. Şi nu uitaţi, data viitoare când veţi mai juca asemenea jocuri, să invitaţi întreaga familie pentru o distracţie maximă!


Zuma’s Revenge, un joc pentru toată familia publicat: 2022-02-09T15:34:33+02:00, actualizat: 2022-02-09T16:06:27+02:00 by Despre-Jocuri.info