DOOM, unul dintre jocurile anului 2016

Jocul Doom (Doom 4)

Doom (stilizat ca DOOM și inițial cunoscut sub numele de Doom 4) este următorul joc din seria Doom creat de id Software după ultimul titlu cunoscut al seriei, Doom 3, realizat în 2004.

Acesta a fost lansat pe Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox în anul 2016. După ani de dezvoltare, cu aproape nici o veste de la id Software, a fost refăcut complet în 2011, cu Bethesda Softworks servind ca publisher al jocului.

Despre Doom

Jocul are loc pe Marte, unde UAC Corporation a fost invadată the forţele Iadului. Demonii au fost construiţi prin nişte experimente corupte ale organizaţiei.

Doom este un first-person shooter, care are o groază de demoni şi ţinte în mişcare, cele mai uriaşe şi impresionante arme, iar acţiunea se desfăşoară foarte rapid, acestea fiind principiile cheie ale jocului, în conformitate cu cele spuse de producătorul executiv al firmei id Software, Marty Stratton.

Jocul Doom 4 (1)

Jocul are un arsenal mare de arme, care poate fi colectat și schimbat uşor de către jucători pe tot parcursul jocului.

Multe arme clasice, inclusiv puşca cu două ţevi şi BFG 9000, se regăsesc în noul joc. În adiţie, mai putem observa şi drujba, care poate tăia acum dușmanii pe jumătate, precum cuţitul în unt.

Jocul Doom 4 (2)

Gameplay-ul Multiplayer ne prezintă 3 arme noi: Tunul Static care se încarcă şi provoacă din ce în ce mai multe daune în timp ce player-ul se mişcă, Rifle-ul Vortex care pare să fie un sniper laser care poate penetra prin mai mulţi inamici, posibil cu această armă putându-se realiza double si triple kill-uri, şi Repeater-ul care poate trage câte trei focuri în serie.

Mulți dușmani din jocurile originale, cum ar fi Revenant (scheletul cu lansatoare de rachete), Mancubus (demonul gras cu două lansatoare de flăcări) și Cyberdemon (unul dintre boşii clasici), se întorc, unii dintre ei fiind refăcuţi din punct de vedere grafic, pentru a aduce si mai multă groază în ochii jucătorilorDOOM, unul dintre jocurile anului 2016 publicat: 2023-04-20T08:37:59+03:00, actualizat: 2023-04-20T09:10:03+03:00 by Despre-Jocuri.info