S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl este unul dintre acele jocuri vechi dar încă extrem de bune prin gameplay-ul lor excepţional, personajele bine conturate dar şi prin povestea logică şi structurată. Acesta este un joc first person shooter realizat de către GSC Game World în 2007 şi primul joc din seria care îi poartă numele. Modurile de joc pe care le implică jocul sunt singleplayer şi multiplayer.

Povestea jocului se desfăşoară în „Zonă”, regiunea interzisă din jurul centralei nucleare Chernobyl din Ucraina, locul unde s-a petrecut şi accidentul nuclear din 1986.

Ulterior primului accident, multe alte explozii s-au produs crescând radioactivitatea şi dând naştere unor mutanţi şi fenomene specifice în „Zonă”. Protagonistul jocului este un sergent amnezic care este în căutare de artefacte.

STALKER-1

Ca şi în orice alt joc shooter openworld, şi aici obiectivul jocului este să îndeplineşti misiuni,strângi bani şi resurse şi să îţi evoluezi armura, armele şi echipamentul. Un lucru important pe care îl are jocul – şi este destul de impresionant – este că poţi ţinti cu armele, să te uiţi după colţ fără să te mişti şi să foloseşti un binoclu pentru a reţine poziţiile inamicilor.

STALKER-2

Principalii inamici din joc vor fi bandiţii, dar cum am specificat şi mai sus, mutanţii şi fenomenele specifice cum ar fi radioactivitatea, nu lipsesc. Acesta fiind un joc din anul 2007 nu are nevoie de componente prea costisitoare, astfel poate fi jucat de toţi.

Jocul poate fi cumpărat de pe G2A la formidabilul preţ de 4 lei, sau de pe Steam la preţul de 79 de lei.S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl publicat: 2021-10-28T07:48:56+03:00, actualizat: 2021-10-28T08:06:01+03:00 by Despre-Jocuri.info