Evolve, jocul care ar fi trebuit să ofere o nouă generație multiplayer

Evolve a fost un joc multiplayer ce se putea juca în 5 jucători: 4 vânători şi un monstru. Structura acestuia era mereu unică, datorită componentei Players vs Player. Acesta a fost dezvoltat de firma Turtle Rock Studios, publicat de 2K Games şi distribuit de Take-Two Interactive. Evolve funcţiona pe motorul grafic CryEngine şi se putea juca pe Microsoft Windows, PlayStation 4 şi Xbox One.

Povestea jocului era la fel de interesantă şi complexă pe cât era şi gameplay-ul, întâmplarea fiind stabilită într-un viitor fictiv în care oamenii au descoperit diferite metode de a supravieţui şi pe alte planete în afară de Pământ.

Totul merge bine până la aterizarea pe planeta Shear, aflată într-un spaţiu îndepărtat. Aici oamenii încep a-şi construi colonii şi fabrici industriale, însă ulterior se lovesc de defensiva extraterestră cunoscută sub denumirea de „Monştri„. Aceştia evoluează prin atacarea şi devorarea faunei în trei stagii.

Evolve, jocul care ar fi trebuit să ofere o nouă generație multiplayer

În timp ce monstrii distrug coloniile pământene, un fost îmblânzitor de pe Pământ numit William Cabot este scos din pensie pentru a se descurca cu pericolul neaşteptat şi pentru a evacua restul de supravieţuitori. Acesta adună o echipă de vânători pentru a elimina monştrii şi pentru a salva ce a mai rămas din colonii.

Evolve 2

Jocul dispunea în total 20 de caractere diferite, împărţite în patru clase:
1. Assault, care avea rolul de a provoca daune imense monstrului;
2. Trapper, de obicei cel care îşi folosea echipamentul pentru a urmări monstrul, dar şi pentru a-l încetini;
3. Support, exact ca şi numele său, avea rolul de a-şi sprijini coechipierii oferindu-le armură şi din când în când folosindu-şi abilitatea de a-i face invizibili pentru o perioadă scurtă de timp;
4. Medic, al cărui principal obiectiv era de a-şi vindeca echipa şi de a-i ţine în viaţă în timp ce ei se luptau.

Jocul Evolve putea fi jucat gratuit atunci când se afla în „Stage 2” pe Steam, dar din păcate din 2018 jocul nu mai poate fi descărcat, singura modalitatea de a fi accesat rămânând doar dacă jocul se afla deja în librăria voastră. Evolve se mai poate juca azi doar Single player sau Peer-to-peer multiplayer pe PC, PS4 sau Xbox One.Evolve, jocul care ar fi trebuit să ofere o nouă generație multiplayer publicat: 2020-09-04T17:45:52+03:00, actualizat: 2020-09-04T19:23:39+03:00 by Despre-Jocuri.info