Resident Evil 7, legenda se reîntoarce

Legenda se reîntoarce

Îmi aduc aminte cu plăcere când am descoperit prima dată pe internet jocul Resident Evil 2. M-a fascinat încă de la inceput acest tip de joc puzzle-survival, cu momentele sale înfricoşătoare în care eram prins la colţ de mai mulţi inamici deodată,  sau  în care întâlneam un Boss cât jumătate din ecranul monitorului.

Astăzi, când am aflat că unul din jocurile copilăriei mele se reîntoarce, am sărit de pe scaun plin de fericire! Aştept cu aceeaşi nerăbdare şi entuziasm ca şi prima dată să văd noile mecanisme adăugate.

Resident Evil 7

Resident evil 7 este un joc tip first-person puzzle survival horror, dezvoltat şi publicat de Capcom, aceeaşi firmă care ne oferă jocurile Street Fighter, Devil May Cry şi Dead Rising.

La capitolul gameplay-ului, am fost puţin dezamăgit că au schimbat perspectiva jocului din third-person în FPS, dar acest fapt nu m-a făcut să îmi pierd interesul pentru joc.

resident_evil_7_1

Jocul deja a fost anunţat pentru PC, Playstation 4 şi Xbox One. Pentru versiunea de PS4 este confirmat suportul complet pentru Virtual Reality. Acesta este al 11-lea joc din seria Resident Evil şi primul din toată seria care are perspectiva FPS.

resident_evil_7_2

Resident Evil 7 a fost anunţat de Sony la prezentarea de la E3 2016. Mai târziu, în aceeaşi zi, un demo numit Resident Evil 7: Beginning Hour a fost eliberat pe PlayStation Store, al cărui rol era de a prezenta jucătorilor, direcţia în care se îndreaptă jocul, acesta nefăcând însă parte din jocul final.

Povestea jocului este plasată la patru ani după întâmplările din Resident Evil 6, în oraşul ficţional numit Duley, statul Louisiana, în sudul Statelor Unite.

Protagonistul jocului se numeşte Ethan şi nu are nici o pregătire specială în comparaţie cu personajele din jocurile anterioare. Acesta este în căutarea soţiei sale dispărute, care prin întâmplare ajunge la vila straniei familii Baker…

Resident Evil 7, legenda se reîntoarce publicat: 2016-12-06T15:28:22+02:00, actualizat: 2017-01-03T08:50:16+02:00 by Despre-Jocuri.info