Cele mai populare jocuri din cazinouri

Un lucru pe care aproape toţi oamenii îl adorăm este să ne asumăm riscuri. Fie că vorbim despre o afacere importantă care poate da greş, fie despre un meci de poker cu prietenii pe bani, această idee că într-un timp scurt putem să ne îmbogăţim, poate schimba orice om atât psihic cât şi moral. Totuşi, acest lucru nu trebuie dus la extrem, ci trebuie păstrat în limite normale.

În domeniul jocurilor, cazinourile şi pariurile sunt foarte populare în rândul tinerilor cât şi adulţilor, fie că este vorba de pariuri pe jocurile PC Couter-Strike: Global Offensive şi Dota 2, de pariuri sportive, ori de site-uri online. În cazinouri există multe jocuri interesante prin felul lor de joc, dar şi prin modalitatea de a câştiga bani, mai ales dacă învăţaţi anumite strategii profitabile. Iată câteva dintre ele:

Blackjack

Începem lista jocurilor cu binecunoscutul Blackjack, având denumirea populară şi 21. Acesta este destul de des întâlnit în cazinouri şi este destul de popular pentru dificultatea redusă de joc, scopul fiind să obţinem suma cărţilor egală cu 21 de puncte sau una apropiată. Cărţile începând de la 1 la 10 au notate pe ele punctajul, iar figurile valorează 10 puncte. Asul poate valora 1 sau 10 puncte, după preferinţa jucătorului.

Blackjack

Jocul începe prin oferirea fiecărui jucător şi casei câte 2 cărţi, dintre care una este cu faţa în jos. De aici, fiecare poate alege între 4 opţiuni standard: hit, stand, double down sau split. Hit – înseamnă că jucătorul mai ia o carte, Stand – că se opreşte din luat cărţi, Double down – dublează miza şi ia o singură carte şi Split – opţiune folosită doar când jucătorul are două cărţi primite de aceeaşi valoare, jucătorul formând câte o mână pe fiecare carte, cele 2 mâini se joacă apoi după regulile standard.

Slot machine

Următorul joc este cel de tip slot machine, denumit şi păcănele sau simplu slot. Acesta este un joc de noroc, aparatul constând în trei sau mai multe roţi cu imagini care se rotesc independent, atunci când un buton e apăsat sau o manetă laterală e acţionată ca la aparatele originale. Scopul maşinăriei este să ofere o sumă de bani când pe ecran apar diferite combinaţii specifice. Un lucru interesant al acestor aparate este că, la fel ca şi blackjack-ul, slot machine este foarte popular, asigurând 70% din câştigurile cazinourilor!

Slot Machine

Roulette

Ultimul joc cu o valoare specială este jocul de ruletă. Acesta este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc existente în cazinouri. Jocul de ruletă se desfăşoară pe o masă specială, cu tăblia împărţită în 37 de numere, având la capăt o ruletă cu 37 de divizuni împărţite egal şi numerotate de la 0 la 36. Modul de joc este destul de simplistic: se introduce o sumă de bani, pariată pe o culoare, număr, duzină etc., fiecare alegere dublând sau triplând câştigul, cea mai rară şi mai valoroasă fiind cea pe un număr care îţi creşte valoarea depusă de 36 de ori.

Roulette

În final, jocurile de noroc rămân în inimile noastre pentru adrenalina pe care ne-o aduc, dar mai ales pentru sentimentul deosebit de plăcut atunci când câştigăm. Aceste trăiri se pot regăsi şi pe diverse site-uri, care ne prezintă o serie numeroasă de jocuri cu premii gigantice, acces la super promoţii etc.Cele mai populare jocuri din cazinouri publicat: 2022-12-28T09:54:39+02:00, actualizat: 2022-12-28T10:54:50+02:00 by Despre-Jocuri.info