Don’t Starve, jocul care îţi pune la încercare cunoştinţele de supravieţuitor

Despre jocul Don’t Starve

Don’t Starve este un joc open world survival dezvoltat de firma canadiană de jocuri indie Klei Entertainment.

Acest joc va reuşi să vă surprindă cu lucruri noi sau cu strategii interesante de a obţine iteme, chiar şi după câteva luni de testare.

Jocul a fost iniţial lansat prin Steam pentru Microsoft Windows, OS X şi Linux pe data de 23 Aprilie 2013. Acesta a fost portat şi lansat şi pentru Playstation 4, jocul primind denumirea de Don’t Starve: Giant Edition, iar pentru iOS, Don’t Starve: Pocket Edition.

Povestea jocului Don’t Starve

Povestea jocului urmăreşte un cercetător pe nume Wilson care se regăseşte într-o lume întunecoasă şi de vis, în care trebuie să supravieţuiască cât de mult poate.

Scopul jucătorului este de a-l ţine pe acesta în viaţă, având grijă de sănătatea, foamea şi sanitatea acestuia, în timp ce acesta se fereşte de o varietate de inamici supranaturali care vor încerca să îl omoare şi să îl devoreze.

Modul Aventură adăugă mister şi autenticitate jocului, punându-l pe Wilson împotriva antagonistului, Maxwell.

Don't Starve, jocul care îţi pune la încercare cunoştinţele de supravieţuitor (1)

Un alt fapt interesant despre Don’t Starve este că a fost primul joc de tip survival al firmei Klei Entertainment, conceput în timpul unei tendinţe populare care continuă chiar şi în zilele noastre, aceea de a introduce jucătorii într-o lume cu câteva instrucţiuni şi un obiectiv de supravieţuire.

În mare parte, jocul a fost influenţat de Minecraft (care a rămas unul dintre cele mai simpliste dar populare jocuri în regnul celor de tip survival) dar şi de regizorul Tim Burton.

Don't Starve, jocul care îţi pune la încercare cunoştinţele de supravieţuitor (2)

Recenzii joc Don’t Starve

Jocul Don’t Starve a primit o serie de recenzii pozitive de la critici, în mare parte apreciat pentru stilul său original artistic şi pentru muzica nostalgică şi îmbietoare cu mediul înconjurător.

Totuşi moartea prea uşoară ce te obligă să reiei jocul de la început nu a fost primită prea călduros de jucători.Don’t Starve, jocul care îţi pune la încercare cunoştinţele de supravieţuitor publicat: 2023-02-27T09:05:11+02:00, actualizat: 2023-02-27T10:55:46+02:00 by Despre-Jocuri.info