Operaţiunea Wildfire – Coop Strike, drop-uri mai scumpe şi multe altele

Wildfire a fost cea mai aşteptată operaţiune de la lansarea Bloodhound-ului. După achiziţionarea permisului, vom primi nişte addon-uri temporare dar foarte folositoare, cum ar fi:

1. Campaniile cu misiuni

Noua operaţiune vine cu 2 campanii „Wildfire” şi „Gemini”, ambele având în total 50 de misiuni. Realizând o misiune vei primi XP, crescând astfel un nivel şi chiar primind un drop (drop-ul săptămânal). Campania Gemini readuce modul de joc Guardian, în care 2 jucători trebuie să se confrunte cu diferite valuri de boţi, omorându-i cu arma specificată de misiune. Obiectivul misiunilor de exemplu este acela de a da 20 de kill-uri cu P90, în acelaşi timp ţinând cont de faptul că boţii pot planta bomba, fapt ce ar rezulta în restartarea rundei şi pierderea kill-urilor. Pe lângă modul Guardian, putem observa prezenţa unui nou mod numit şi Coop-Strike, care este asemănător Guardian-ului doar că obiectivul este schimbat, de exemplu: o nouă misiune este aceea de a escorta o persoană VIP la un loc sigur. Odată cu venirea noului mod, observăm şi o nouă mapă numită „Phoenix Compound”, plus 3 noi iteme: seringa cu viaţă care îţi oferă 50 HP şi care poate fi dropată, grenada T.A.G. (Tactical Awarness Grenade) şi armura grea ce oferă acum 200 AP, în loc de cea normală care oferă doar 100 AP.

2. Challenge Coin

Putem observa de asemenea noua monedă care arată total incredibil. Aceasta are ca simbol un dragon de bronz, care pe parcursul misiunilor va deveni de argint, apoi de aur.

Moneda_Wildfire

3. Misiunile Blitz

Pentru un timp limitat, o dată sau de două ori pe zi, jucătorii pot juca o misiune specială de tip competitiv, în care odată reuşită veţi primi mai multă experienţă decât într-o misiune normală.

4. Şapte mape noi + dovada că Source 2 este în lucru

Cele şapte mape noi sunt: Cruise, plasată pe o navă de croazieră, aceasta fiind singura mapă cu ostatici; Coast, care se întâmplă într-un oraş din Italia; Mikla, mapa care ne aduce aminte de Turcia; Empire, care are loc într-o firmă de taxi-uri abandonată; Royal, care este oraşul unde s-ar fi născut Lord-ul Williams, care acum a devenit o ţintă pentru Valeria; Santorini, readusă din Counter Strike 1.6 şi ultima mapă Tulip, care pentru mine a fost una dintre cele mai grele mape de învăţat. Dovada că Source 2 este încă în lucru constă în mapa reconstruită Nuke, care are cele mai multe entităţi dintre toate mapele din CS:GO şi este mult mai detaliată.

Nuke_Refacuta

5. Drop-uri mult mai scumpe

Şansele de dropuri scumpe cresc cu operaţiunea Wildfire deoarece aceasta readuce armele din colecţiile: Cache, Cobblestone, Overpass, Gods and Monsters, Chop Shop şi Rising Sun. Astfel, avem speranţa la nemaipomenitul Dragon Lore şi maiestuosul Master Piece, ambele având preţul peste 100 de euro.

6. Noua cutie şi noul cuţit

Noua cutie poartă numele operaţiunii şi vine cu 16 skinuri frumoase făcute de comunitatea CS:GO, printre care unele foarte speciale ca: Nova|Hyper Beast, AWP|Elite Build şi noul cuţit Bowie Knife, probabil unul dintre cele mai lungi cuţite din tot jocul.

Operation_Wildfire

În concluzie, oare timpul aşteptat a fost irosit de această nouă campanie? Nu, ba chiar au făcut ceva nemaipomenit într-un timp aşa de scurt. Putem spune că Valve a reuşit din nou să ne impresioneze prin talentul lor şi devotamentul faţă de comunitatea Counter-Strike.Operaţiunea Wildfire – Coop Strike, drop-uri mai scumpe şi multe altele publicat: 2019-11-25T15:06:32+02:00, actualizat: 2019-11-25T16:03:26+02:00 by Despre-Jocuri.info