Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, încă un joc prins în pânzele de păianjen

Odată cu lansarea consolei PS5 pe data de 12 noiembrie 2020 în America de Nord, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Singapore şi Korea de Sud a fost scos pe piaţă şi mult aşteptatul joc Spider-Man: Miles Morales.

Acesta este următorul joc din seria Marvel’s Spider-Man şi continuă evenimentele din Marvel’s Spider-Man scos în anul 2018. Jocul va fi comercializat şi în Europa undeva la finalul lunii Noiembrie, având revizii favorabile de la critici.

Povestea continuă cu Miles Morales care a fost muşcat de un păianjen modificat genetic şi a căpătat în adaos puterile lui Peter Parker, având puteri bioelectrice şi abilitatea de a se face invizibil pentru a scăpa de pericol. La un an după primul joc, Morales a fost antrenat de Peter Parker şi a fost integrat în totalitate în rolul Omului Păianjen, desigur el încă necesitând mai multă experienţă.

Spiderman Miles Morales (1)

După ce Parker pleacă din oraş însoţit de iubita sa Mary Jane pentru a fotografia războiul din Symkaria, Miles este lăsat ca singurul protector al New York-ului. Astfel, este pus în dificila situaţie de a balansa susţinerea mamei sale în cadrul campaniei electorale cât şi de a proteja noua sa casă în Harlem şi restul oraşului New York de un război între corporaţia Roxxon Energy şi o armată de criminali high-tech denumiţi The Underground. Sfatul lui Parker pentru Miles în această situaţie este de a deveni ca şi tatăl său şi a urma drumul eroului, protejând oraşul New York.

Spiderman Miles Morales (2)

Jocul Spider-Man: Miles Morales a fost dezvoltat de Imnsomniac Games şi publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4 şi PlayStation 5.

Vicepreşedintele Sony a comunicat într-un interviu cu The Telegraph că jocul este o expansiune şi un upgrade la jocul precedent, astfel explicând durata scurtă de joc. Putem compara uşor cu Uncharted: The Lost Legacy, care a servit ca o expansiune standalone ce a fost mai scurtă ca perioadă de joc în comparaţie cu celelalte jocuri din serie.Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, încă un joc prins în pânzele de păianjen publicat: 2020-11-17T19:56:49+02:00, actualizat: 2020-11-18T23:14:34+02:00 by Despre-Jocuri.info