Bun venit în lumea Steam! Paşii necesari pentru integrarea în comunitate

Bun venit în lumea Steam!

Eu îţi voi fi ghid în acest nou univers al gaming-ului. Înainte de toate trebuie să îţi pui trei întrebări simple:

1. Crezi că ai destul timp pentru Steam?

Ca să devii cunoscut şi să te integrezi uşor în comunitate, îţi trebuie timp. Eu am 6-7 ani de când folosesc Steam şi îţi spun sincer că multe lucruri pentru mine sunt încă o enigmă.

2. Ai de unde să bagi bani în Steam?

Marea majoritate a jocurilor trebuie cumpărate, dar odată achiziţionate acestea nu vor dispărea şi vor rămâne permanent în colecţia ta.

3. Ai un calculator bun, pus la punct să suporte jocurile cumpărate şi să aibă spaţiu destul pentru a le stoca?

Orice joc o să aibă nevoie de cerinţele de sistem proprii, iar dacă computerul tău nu are cerinţele recomandate, s-ar putea să ai supriza ca jocul să meargă greu ori să nu meargă deloc.

Acum că am pus la punct întrebările de bază, să începem cu paşii necesari…

Paşii necesari pentru integrarea în comunitate

Ca să te integrezi uşor în această comunitate ai nevoie să efectuezi următorii paşi:

1. Descărcă Steam-ul şi creează-ţi un cont

Mai întâi trebuie să descarci Steam-ul de aici. După descărcare, îl deschizi şi trebuie să arate aşa:

Bun venit în lumea Steam!

Apăsă pe „CREATE A NEW ACCOUNT…„, apoi completează toate câmpurile cu informaţii reale. După crearea contului, nu uita să faci verificarea solicitată cu ajutorul codului trimis pe adresa de email completată.

2. Descărcă primul joc gratuit sau cumpărat

Acum ai de ales:

a) Plăteşti nişte bani şi cumperi un joc pe care ţi l-au recomandat prietenii sau de care ai auzit şi vrei să-l încerci;

Locul ideal pentru găsirea unui joc este Magazinul Steam (Store). Sfatul meu ar fi pentru cei cu dare de mână să caute în Featured Items, unde se află cele mai noi şi mai bune jocuri.

b) Nu plăteşti nimic şi descarci un joc gratuit.

Pentru cei care nu au aşa de multe resurse financiare, vă recomand să căutaţi la search Free games. Recomand în această categorie jocurile: Team Fortress 2 şi Dota 2.

Team Fortress 2

3. Joacă-te şi fă-ţi prieteni

Cel mai important lucru este să găseşti prieteni cu care să te joci, deoarece este mai distractiv să te joci cu cineva decât singur. Recomand învăţarea limbii engleze foarte bine pentru a găsi parteneri de joc din toată lumea.

4. Fă-ţi propriul tău grup (opţional)

Odată ce v-aţi găsit câţiva prieteni de cursă lungă, va puteţi face propriul vostru grup în care să vă organizaţi evenimente, să publicaţi anunţuri şi să faceţi orice alte lucruri interesante care vă vin în cap…

Steam - Paşii necesari pentru integrarea în comunitate

5. Distrează-te!

Nu uita nicio clipă că Steam este cea mai puternică platformă online de gaming, aşadar distrează-te şi nu îţi fie teamă să explorezi Steam-ul oricând ai timp, pentru a descoperi noi şi noi lucruri distractive ce îţi vor face viaţa frumoasă.Bun venit în lumea Steam! Paşii necesari pentru integrarea în comunitate publicat: 2020-03-11T08:41:06+02:00, actualizat: 2020-03-11T09:12:43+02:00 by Despre-Jocuri.info